Nous bitllets d’AVE per 9 euros de Barcelona a Madrid

Per viatjar entre el 12 de desembre de 2021 fins al desembre de 2022

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ouigo obrirà el pròxim 7 d’octubre la venda de bitllets amb preus des de 9 euros per a viatjar entre el 12 de desembre de 2021 fins a desembre de 2022 en el trajecte Madrid i Barcelona amb parades a Saragossa i Tarragona.

La companyia comptava amb una parada provisional a Tarragona, però a partir del 12 de desembre passarà a convertir-se en una parada permanent, amb una freqüència durant tot l’any i dos durant la temporada estival.

Des que l’operador va desembarcar a Espanya al maig d’enguany, el que va suposar l’entrada del primer competidor de Renfe, ja han utilitzat els seus trens més de 800.000 viatgers, atès que les restriccions a la mobilitat s’han anat aixecant progressivament.

La companyia ofereix ara bitllets des de 9 euros, incloent-hi una bossa de mà i un equipatge en cabina (com la dels avions, hi ha un recàrrec addicional per a portar una maleta més gran), així com l’opció de canviar el titular del bitllet fins al dia previ al viatge.

També està la possibilitat d’afegir a la seva reserva el paquet ‘Ouigo Plus’ per 9 euros més, que inclou l’elecció de seient, la possibilitat de reservar un seient XL, una peça d’equipatge addicional i connexió a ‘Ouifun’, la seva plataforma d’entreteniment a bord.

Pròximament, Ouigo arribarà a ciutats com València, Alacant, Còrdova, Sevilla i Màlaga, rutes en les quals també competirà amb Renfe i amb Ilsa, el nou operador participat per Air Nostrum i Trenitalia.