Netflix ja compta amb videojocs gratuïts

Els usuaris poden accedir des del servei en mòbils Android

Els usuaris de Netflix España estan d’enhorabona i és que la plataforma internacional ha llançat ni més ni menys que cinc videojocs disponibles per als seus usuaris d’una manera completament gratuïta des del servei en mòbils Android.

El gegant de streaming està apostant per un altre àmbit de l’entreteniment, a més de les sèries de televisió i les pel·lícules, i ara els usuaris espanyols ja poden gaudir de cinc títols de videojocs: “Stranger Things: 1984”, “Stranger Things 3: The Game”, “Card Blast”, “Teeter Up” i “Shooting Hoops”.

La plataforma s’ha fet amb l’empresa desenvolupadora de videojocs, Night School Studio. Fundat l’any 2014, Night School Studio és el responsable de el videojoc Oxenfree, llançat en PC i Xbox One però que posteriorment es va expandir a altres consoles i a mòbils Android i iOS. La plataforma ha destacat la seva “missió audaç per a establir un nou estàndard per a la narració d’històries en els jocs”

Night School Studio és el primer desenvolupador de videojocs comprat per Netflix, però la companyia ha donat a entendre que no serà l’últim a causa del seu nou enfocament.