Un nen de 8 anys mata una bebè amb la pistola del seu pare

El pare va deixar la pistola enfundada en l'armari de la seva habitació

Un nen de vuit anys jugava amb la pistola del seu pare a l’habitació d’un hotel i accidentalment ha matat a una nena d’un any i ha ferit a una altra de dos anys, ambdues les filles de la núvia del seu progenitor. Els fets han passat a Florida.

Segons ha informat la premsa estatunidenca, el pare del nen va deixar la pistola enfundada en l’armari de la seva habitació de l’hotel ‘Lion’s Motel de Pensacola’. El nen “va començar a jugar amb ella” i va disparar una bala que va matar al bebè i va impactar en una altra nena petita, segons ha informat en una roda de premsa el xèrif del comtat d’Escambia, Xip Simmons, tal com ha recollit la cadena estatunidenca CBC News.

Als seus 45 anys, el pare del nen de vuit anys, Roderick Dwayne Randall, ha estat acusat de ser un delinqüent en possessió d’una arma de foc, dos càrrecs de negligència per emmagatzemar una arma de foc a poca distància d’un menor amb resultat de lesions, manipulació de proves i no emmagatzemar una arma de foc de la manera requerida.

Les autoritats dels Estats Units han informat que ha estat detingut i posteriorment posat en llibertat sota fiança de 38.900 euros (41.000 dòlars). Segons dades del grup de defensa ‘Everytown for Gun Safety’, en el que va d’any s’han produït almenys 126 tirotejos no intencionats per part de nens als Estats Units, amb el resultat de 55 morts i 78 ferits.

El president dels Estats Units, Joe Biden, va signar el dissabte la “monumental” Llei Bipartidista per unes Comunitats Més Segures, la primera iniciativa legal que limita, encara que tímidament, les condicions per a la tinença d’armes de foc des de fa 30 anys.