Mossega a l’orella al seu company de pis

Estaven en una festa quan de sobte va començar a colpejar-lo

Un home de 32 anys va ser detingut després de donar-li al seu company de pis una mossegada a l’orella, agredir a un altre i enfrontar-se als policies que intentaven calmar l’agressor, va informar la Policia Local aquest dijous. Els fets van succeir dissabte passat feia les 22.45 hores al carrer de Vicenç Ferrer, a Palma, on es va desplaçar una patrulla arran d’una avís que un home havia agredit a altres dos.

Ja en el lloc, un dels agredits va manifestar als agents que convivia amb l’agressor i que estaven en una festa quan de sobte aquest va començar a colpejar-lo i li va donar una mossegada en l’orella. L’agredit va relatar que quan va poder escapolir-se va sortir corrent al carrer perseguit per l’agressor. Va ser llavors quan un veí de la zona que va intentar separar-los va rebre un cop de puny en l’ull.

Segons la Policia Local, l’agressor presentava una simptomatologia compatible amb la ingesta d’alcohol, estava molt alterat i violent. Davant la unitat policial, també va intentar agredir de nou a una de les víctimes i en requerir els agents que es tranquil·litzés, va empènyer a un d’ells i va intentar agredir-li abans que fos reduït.