Moren cinc nens després de menjar fideus instantanis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Departament de Salut ha dit que s’està donant prioritat a les recerques sobre la mort de cinc nens en incidents separats a Sud-àfrica. Tres nens van morir en Eastern Capi la setmana passada havent dinat fideus instantanis, mentre que altres dos germans que també van menjar ramen en Mpumalanga també van morir.

Encara no s’ha establert si la intoxicació alimentària és la raó de les seves tràgiques morts, però el Departament ha establert que els dos grups de nens havien menjat fideus produïts per dues marques diferents.

ES VAN MENJAR DUES MARQUES DE FIDEUS

La mort dels nens ha despertat la preocupació dels consumidors que ells també podrien estar emmagatzemant alguns fideus mortals en els seus rebostos, i el producte llest en minuts és un element bàsic en la dieta de moltes persones.

The Sudafrican s’ha posat en contacte amb Maggi i Kellogg’s, dues empreses que produeixen marques de fideus similars, i van dir que encara no han estat contactats per cap autoritat sanitària sobre el tema.

El Departament de Salut ara està esperant els resultats de laboratori concloents de les mostres que han rebut en relació amb els fideus que es van ingerir, però va agregar que les proves inicials no van produir cap senyal d’alerta.

“Amb les mostres biològiques més ràpides d’obtenir, fins al moment, no trobem cap alarma seriosa en les mostres biològiques. Amb les mostres químiques, encara estem esperant l’anàlisi per a prendre una determinació sobre quin podria haver estat el problema”.