Mor una nena de 2 anys que la seva mare es va oblidar al cotxe durant 7 hores

Una nena de dos anys va morir divendres passat a Lisboa després de passar més de set hores tancada en un cotxe, al carrer, per un descuit de la seva mare, que va pensar que l’havia deixat a la llar d’infants. La policia portuguesa investiga el cas, tot i que descarta voluntarietat de la progenitora.

Segons informen diversos mitjans portuguesos com El Observador i Correio da Manha, el succés va tenir lloc el passat divendres, quan una mare de 40 anys va sortir poc abans de les 9 hores del matí a acompanyar en cotxe als seus tres fills, de set, cinc i dos anys, als seus centres educatius. Després de deixar els dos més grans, va tornar al seu domicili i va estacionar el seu automòbil a l’avinguda Maria Bombarda, en una zona cèntrica de la capital lusitana.

La mare va tornar al seu domicili per teletreballar i, segons les primeres hipòtesis policials, no s’hauria adonat que deixava a la seva filla petita en una cadira col·locada just darrere de l’assentament del conductor.

No va ser fins set hores després -durant les hores més caloroses del dia- i ja passades les 16 hores de la tarda, que els pares s’haurien adonat del que havia passat. La mare hauria demanat al seu assistent que recollís als tres nens i llavors es van adonar que la nena de dos anys no era al centre educatiu.

Segons informen els mitjans locals, els pares haurien anat corrent al cotxe, on van descobrir a la nena, per portar-la immediatament a l’Hospital Santa Maria, però la nena ja no respirava i va ingressar morta tot i els intents de reanimació. Els pares van haver de rebre atenció psicològica.