Mor un treballador aixafat en una rasa

Un home de 43 anys ha mort aixafat mentre treballava en una rasa d’uns 3 metres de profunditat a la urbanització L’Aparença de la localitat madrilenya de Villalbilla, ha informat a Europa Press un portaveu d’Emergències Comunitat de Madrid 112.

L’accident laboral ha ocorregut sobre les 13.30 hores d’aquest dimecres en una obra del carrer Emilia Pardo Bazán, 17. Fins al lloc han acudit els sanitaris del Summa-112, que han confirmat la defunció d’aquesta treballador i han assistit a un altre, de 35 anys, amb possible síndrome d’aixafament, per la qual cosa ha estat traslladat amb pronòstic reservat a l’Hospital Príncep d’Astúries d’Alcalá de Henares.

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han realitzat un laboriós rescat del cos del mort, que va quedar soterrat. A causa de la inestabilitat del terreny i de la rasa, han hagut de realitzar una entibación per a garantir la seguretat dels intervinents. També han desenclavat de l’atrapament a l’altre treballador ferit i l’han transferit a l’equip sanitari.

En el lloc dels fets han intervingut agents de la Policia Local de Villalbilla, encara que investiga les causes d’accident laboral la Guàrdia Civil.