Mor un jove atropellat per un conductor que escapava de la Policia

Un jove de 22 anys ha mort aquest dilluns en el consell asturià de Llanera en ser atropellat per un conductor sobre el qual pesava una ordre de detenció i ingrés a la presó i que fugia de la Policia després de saltar-se un control, ha informat la Guàrdia Civil i la Policia Local de Gijón.

L’accident va tenir lloc a les 12.15 hores en la recta de Coruño, a Llanera, quan la víctima no va poder esquivar el vehicle en el qual viatjaven un home i una dona, i el conductor de la qual ja ha estat detingut.

Segons el relat policial, moments abans, els agents de la Policia Local de Gijón havien donat l’alt al vehicle que circulava a més velocitat de la permesa en l’avinguda d’Oviedo.

No obstant això, el conductor va fer cas omís a les seves indicacions i va iniciar una fugida a gran velocitat per la carretera AS-II fins a aconseguir la sortida de Llanera.

Seguidament, va envair el voral per a esquivar a la resta de vehicles que circulaven amb normalitat, moment en què va atropellar al vianant.

Els serveis sanitaris van atendre la víctima de 22 anys en el lloc del succés però no van poder salvar la seva vida.

La Policia de Llanera va aconseguir detenir al conductor, que ha estat identificat com a C.N.M., de 42 anys i veí d’Oviedo, sobre el qual pesava una ordre de detenció i ingrés a la presó, motiu pel qual havia emprès la fugida.

La Guàrdia Civil de Posada de Llanera s’ha fet càrrec de les recerques per a tractar d’esclarir l’accident.