Mor un conductor de 100 anys en un xoc frontal amb un cotxe

L'accident ha deixat tres ferits més, un d'ells en estat greu

Un home de 100 anys d’edat ha mort en sofrir un accident amb el qual cotxe que conduïa. El sinistre, registrat en la carretera que uneix Vilalba i Paraxes (Lugo), ha causat altres tres ferits, un d’ells de gravetat. L’home de 100 anys és veí de Vilalba.

La víctima, d’inicials J.R.F.B., anava al volant d’uns dels vehicles que va impactar de front contra un altre turisme. Va succeir en el punt quilomètric 7,850 de la carretera DL.-120 entorn de les 15,50 hores.

Els serveis d’emergència desplaçats al lloc de l’accident van haver d’emprar material d’excarceració per a alliberar el conductor mort, que es trobava atrapada a l’interior del seu cotxe.

L’home va morir a l’Hospital Lucus Augusti, on va ser evacuat en helicòpter pels professionals de Urxencias Sanitàries, segons han confirmat els serveis d’emergències.

L’altre ferit greu també va ser traslladat a l’hospital de Lugo, en el seu cas, en ambulància. Els unes altres dues persones ferides van ser ateses en el lloc del sinistre pels serveis sanitaris.