Mor ofegat un nen de 2 anys després de relliscar-se en la banyera

S'hauria donat un cop i hauria patit un ofegament que l'hauria fet entrar en parada cardíaca

Un nen de menys de dos anys ha mort ofegat aquest dissabte després de presumptament patir una relliscada en la banyera del seu domicili familiar en Vícar (Almeria), a pesar que ha estat traslladat a un centre de salut per a intentar reanimar-lo.

Fonts de la Comandància d’Almeria han confirmat la mort del menor que, segons han apuntat fonts municipals, hauria complert dos anys el mes vinent de setembre, encara que la Guàrdia Civil no ha entrat en una altra mena de detalls.

No obstant això, les fonts municipals assenyalen que les primeres dades apunten al fet que el nen hauria sofert una relliscada en la banyera a la seva casa de la carretera del Sector 4, en la Pobla de Vícar, s’hauria donat un cop i hauria patit un ofegament que l’hauria fet entrar en parada cardíaca.

Tal com avança el periòdic Diari d’Almeria en la seva edició digital, ha estat el pare del menor el que l’ha traslladat en el seu cotxe al centre de salut de la Pobla de Vícar, on s’han practicat maniobres de reanimació cardiorespiratòria sense aconseguir reanimar-lo.

Les citades fonts han assenyalat que la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la instrucció del succés, indicant que el petit, d’origen magrebí, es deia Bilal K. i té dos germans de 5 i 7 anys, mentre que el seu progenitor té 41 anys i la mare 39.