Mor una nena de 3 anys després de beure aigua oxigenada

Es va confondre amb l'aigua normal

Una nena de tres anys ha mort aquest dijous al beure aigua oxigenada d’una ampolla, han informat fonts de la policia municipal de la localitat navarresa.

El succés ha tingut lloc dijous a les 13.30 hores quan la nena, per una confusió, ha begut al domicili familiar d’una ampolla que contenia aigua oxigenada en lloc d’aigua normal.

Fins al lloc s’ha desplaçat un equip mèdic del centre de salut de Corella i una ambulància medicalitzada, que han realitzat maniobres de reanimació al menor, però no han pogut evitar la seva mort cap a les 14.15 hores.

Una nena de tres anys ha mort aquest dijous a Corella al beure aigua oxigenada d’una ampolla, han informat fonts de la policia municipal de la localitat navarresa.

L’alcalde de Corella, Gorka García, ha assenyalat que la nena era d’una família de la comunitat anomenada Las Doce Tribus, propietària de terrenys a la localitat dedicats a la producció i venda d’aliments ecològics.

García ha lamentat el succés i ha comentat que els membres de la comunitat són «gent molt agradable» i integrada des de fa temps a Corella.