fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Mor un jove en caure d’un cinquè pis somnàmbul

Avatar photo

Presentava una hemorràgia interna amb òrgans vitals compromesos

Un jove de 14 anys va caure d’un cinquè pis i va morir més tard a l’hospital en el qual sembla ser un episodi de somnambulisme en el barri Bosa San Bernandino, al sud de Bogotà, dijous passat dos de juny. Segons la família, l’adolescent ja havia presentat aquesta simptomatologia abans, però no s’esperaven que acabés en tragèdia.

“Tots estàvem adormits, però el seu germà major es va adonar que ell no era a l’habitació. Després, ho busquem per tot l’apartament, però no el trobem per cap costat”, ha explicat el pare de la víctima. Més tard, van recaure que la finestra estava oberta i van veure al nen tirat en l’asfalt del carrer greument ferit.

A pesar que van telefonar ràpidament a una ambulància, “va durar una hora en traslladar-lo a l’hospital”, es queixen els familiars del jove, la qual cosa va provocar que es perdés “temps valuós” per a salvar-lo. Aquesta és la primera negligència que denuncien els seus pares; la segona és que en el primer hospital al qual va ser transportat, no va ser intervingut.

El jove no presentava fractures o traumes, però sí un intens dolor abdominal. Encara que no li van realitzar cap exploració, el nen va començar a defallir i llavors va ser traslladat a un altre hospital de manera urgent. Va ser allí quan van trobar la tragèdia: presentava una hemorràgia interna amb òrgans vitals compromesos.

Ja havien passat bastantes hores des de la seva caiguda, per la qual cosa va ser impossible fer res per ell: va morir a l’hospital a causa de les ferides internes, sumint en un gran dolor i indignació a la seva família: “Demanem una explicació mèdica des que va arribar l’ambulància fins que el nen va arribar a cadascun dels hospitals. No van fer res per a salvar-li la vida”.

És per això que la Unitat de Vida de la Sijín de la Policia així com la Secretaria de Salut han obert una recerca per a esclarir el succeït. Així les coses, el cos del menor serà analitzat en l’Institut Nacional de Medicina Legal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Berga incentivarà el reciclatge dels envasos de la Patumaigua durant La Patum

Notícia següent

Detinguts 9 narcotraficants a Tarragona

Notícies relacionades