Mor en tallar-se el coll amb el vidre d’una porta durant una baralla

Un home de 50 anys ha mort en tallar-se el coll amb el vidre d’una porta quan, segons testimonis, intentava agredir un menor amb un ganivet i una cadena.

Segons expliquen els veïns que van presenciar els fets, l’home, que sembla que anava sota els efectes d’algun tipus de substància estupefaent, es va presentar a l’habitatge i va començar a donar cops a la porta amb una cadena. També portava una arma blanca i increpava un adolescent de 15 anys que era a l’interior de la casa.

Va ser llavors quan l’individu va carregar contra la porta de vidre d’aquest habitatge i es va ferir a si mateix. Un dels vidres li va provocar un tall al coll que va resultar letal. Emergències rebia l’avís que s’estava produint una baralla i que hi havia una persona inconscient que, pel que sembla, no respirava.

A més, la mare del menor va manifestar haver estat agredida pel mateix home. Ella no era present a casa en el moment de l’accident mortal, però va dir que la seva intenció era posar una denúncia per haver estat atacada per aquesta persona, a Múrcia.