VÍDEO: Mor en precipitar-se al buit des d’una barana d’un balcó

Un home visiblement nerviós i sobreexcitat, de 34 anys, es gravat movent-se aquest dijous el matí agafat a una banda de la barana del balcó, d’una banda a l’altra, a la setena planta de l’hotel South Beach de Magaluf. En un moment donat, la víctima es deixa anar i es precipita al buit cap a una mort segura. És el primer mort aquest 2022 per balconing a Mallorca.

Els fets, gravats per un testimoni presencial, van passar cap a dos quarts de nou del matí d’aquest dijous a la setena planta de l’hotel South Beach de Magaluf. Un individu es va passar a l’altra banda de la barana i es van començar a moure de manera molt nerviosa d’una banda a l’altra. En un moment donat, es va deixar anar de l’agafada i va caure al buit davant dels crits dels presents que presenciaven l’escena. La mort del turista es produeix a l’acte.

Tot seguit van trucar als serveis d’emergència perquè atenguessin la víctima. Les assistències sanitàries de l’Ib-salut van anar a una UVI mòbil, però només van poder certificar la seva defunció. També es van mobilitzar agents de la Policia Local de Calvià i efectius la Guàrdia Civil.

Investigadors de la Policia Judicial de l’institut armat es van encarregar del cas. Els testimonis ja al·ludien al “comportament estrany” d’aquest individu al balcó completament fora de si abans de precipitar-se al buit.

La mort del turista va ser comunicada al jutjat de guàrdia de Palma. El jutge va ordenar l’aixecament del cadàver i el cos va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per fer-li l’autòpsia.