Aquest és el millor tortell de Reis del supermercat

Aquests són els millors tortells de reis que pots comprar aquest any als supermercats

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat un any més el llistat amb els millors tortells de Reis que es poden comprar als supermercats.

 

Moltes persones encaren aquests últims dies de les festivitats nadalenques preguntant-se quin tortell comprar de cara a l’última gran celebració, el dia de Reis, i l’informe de l’OCU intenta ajudar totes aquestes persones que encara no l’han comprat.

 

Doncs bé, l’OCU ha analitzat els tortells que es venen als principals supermercats del país, com a mínim els que estan farcits.

 

Per fer el llistat, l’Organització valora els nutrients del producte, els greixos que té i la seva tipologia, els hidrats de carboni, les sucres, proteïnes, la sal i la resta de components que hi trobem.

 

Amb tot, l’OCU acaba donant una sèrie de punts per cadascun d’aquests aspectes i, al final, se sumen tots els punts per acabar trobant el millor tortell de tots.

 

El millor tortell de Reis del supermercat

Així, analitzant tots aquests factors, l’OCU ha arribat a la conclusió que el millor tortell de Reis, amb una puntuació de 62, és el Tortell de nata Selection que es ven al Corte Inglés, amb un preu de 14,45 € (17 € per quilo).

 

El segon a la llista, molt a prop amb 60 punts, és el Tortell de Nata d’Alcampo. També és el més car de tots en proporció, ja que té un preu de 8,49 € la peça, que com és petita acaba ascendint a 20,21 € per quilo.

 

Aquests dos tortells són els que han aconseguit una qualificació d’excel·lents, però a la llista n’hi ha altres que aproven amb més de 50 punts.

 

El tercer tortell de la llista és el Tortell de Nata 100% d’Eroski, amb 56 punts i un preu de 7,20 € per peça i 9 € per quilo. Per darrere, amb 55 punts, hi trobem el tortell de Nata 100% de La Cestera de Lidl, amb un preu de 5,99 € per peça i 7,99 € per quilo.

 

El Special Tortell Prèmium amb Nata d’Aldi és el cinquè a la llista, amb 53 punts i un preu de 7,99 € per peça i 15,98 € per quilo. El Tortell de nata de Carrefour, amb 50 punts, tanca la llista dels aprovats amb un preu d’11,95 € per peça, 14,94 € el quilo, sent el tortell més gran de la llista.

 

I sí, el tortell de Mercadona és considerat de “mala qualitat” segons el llistat de l’OCU, amb només 45 punts i un preu mitjà de 8,5 € per unitat o 10,63 € per quilo. Per darrere hi trobem el Tortell de Nata de DIA, que només té 34 punts; i el d’Ahorramás, amb 33 punts.