Més d’una trentena de segrestats per un grup armat

Els atacants van assaltar tres vehicles disparant a l'aire en una carretera

Almenys 30 persones han estat segrestades aquest dimecres per un grup d’homes armats que han assaltat diversos vehicles. El segrest es va produir en la tarda, quan els bandits van bloquejar amb trets a l’aire una carretera en l’àrea de govern local de Rafi.

Els atacants van assaltar un total de tres vehicles, inclòs un autobús de 18 places, recull la premsa nigeriana. Els fets han ocorregut a l’estat de Níger, a l’oest de Nigèria.

El comissionat de Policia de l’estat, Monday Kuryas, confimó el segrest d’almenys tretze passatgers sobre la base d’informació aportada pel conductor de l’autobús, qui va presentar una denúncia pels fets.

El conductor va detallar que el seu vehicle, que traslladava a 18 passatgers procedents de la localitat Yauwuri, en l’estat de Kebbi, es dirigia a Yenagoa, en l’estat de Bayelsa, per a activitats de pesca, va relatar Kuryas.

Així mateix, va assenyalar que l’autobús va ser retingut per individus en “uniforme militar” que van segrestar tretze dels viatgers, si bé la xifra total de persones segrestades seria d’almenys 30 tenint en compte als ocupants dels altres vehicles, segons informacions dels mitjans.

El comissionat de la Policia de l’estat de Níger ha garantit que s’ha iniciat una “persecució agressiva” dels segrestadors i ha cridat els residents a “proporcionar informació de confiança que pugui ajudar a detenir als delinqüents”.