Més de 60 ovelles mortes per un atac de gossos

Unes 60 ovelles han mort i altres 20 han resultat ferides de gravetat després de sofrir l’atac de diversos gossos a Llucmajor.

Segons han informat des del Consistori, el sinistre s’ha registrat aquesta matinada en una finca del camí de Galdent, a uns tres quilòmetres de la localitat.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llucmajor, Guillem Roig, ha lamentat el succeït i s’ha mostrat molt dolgut per aquesta “desgràcia”.

Segons ha explicat, a més, la pràctica totalitat dels animals que han mort estaven embarassades o a punt de parir. Roig s’ha mostrat especialment trist pels propietaris dels animals, “que viuen d’això”, ja que la tragèdia els suposarà greus perjudicis econòmics enguany i el següent.

L’edil ha fet una crida als propietaris de gossos perquè extremin les precaucions en relació a vacunes, xips i corretges de les seves mascotes i compleixin les normes “perquè no es torni a repetir”.

“Demano una cosa gairebé impossible, perquè això es repeteix cada cert temps, encara que no sempre de manera tan greu”, ha assenyalat.