Maten un ancià d’un cop al cap mentre robaven a casa seva

L'home, de 72 anys, vivia tot sol

Un home de 72 anys ha resultat mort la matinada passada després de rebre un cop al cap mentre robaven a casa seva, segons han indicat des de la Comandància de la Guàrdia Civil a Màlaga.

Després dels fets, efectius de la Guàrdia Civil han detingut dos individus, un d’ells, «un conegut delinqüent» que compta «amb nombrosos antecedents policials», per la suposada comissió dels delictes d’homicidi, robatori amb violència i trencament de condemna , han confirmat des de l’Institut Armat.

Un veí va alertar d’un suposat robatori amb violència al 112 que, immediatament, va activar els diferents serveis d’emergència.

En arribar al lloc dels fets, els Agents es van trobar una persona, que ja estava sent atesa pels serveis sanitaris, amb una profunda ferida al cap. Tot i els esforços realitzats per l’equip mèdic, la gravetat del seu estat va impedir que poguessin fer res per salvar la vida del home, que va morir instants després, han explicat.

La Guàrdia Civil ha detingut aquests dos individus com a suposats autors de robatori i agressió amb el resultat de mort en una actuació dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 2 d’Antequera (Màlaga) i duta a terme per efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Màlaga i la Companyia de la Guàrdia Civil d’Antequera, encara que no es descarta procedir amb noves actuacions.