Mata un veí per assetjar sexualment la seva filla

La Policia Nacional ha detingut a un home de 49 anys i nacionalitat espanyola per la seva presumpta implicació en un delicte d’homicidi imprudent després d’agredir en un bar a un conegut, a qui hauria propinat diverses puntades en el costat amb unes botes amb la punta d’acer, causant-li lesions greus que li van portar a ingressar en estat crític a l’hospital i morir en el quiròfan mentre era intervingut de la melsa amb caràcter d’urgència. Aquest incident ha succeït a Estepona (Màlaga).

Segons les indagacions d’agents de la UDEV de la Comissaria d’Estepona, el presumpte agressor i la víctima es coneixien. Havien estat amics fins que l’any 2017 la filla de l’arrestat, en aquells dies menor d’edat, se sincerés amb els seus pares exposant-los que era assetjada sexualment per un veí –ara la persona agredida que ha perdut la vida com a conseqüència, pel que sembla, de les lesions causades durant l’agressió–.

L’atac es va produir el dia 4 de novembre, sobre les 12.30 hores, quan el perjudicat, de 57 anys, es trobava en una cafeteria d’Estepona. Segons les perquisicions, el presumpte agressor es va aproximar a la víctima per l’esquena, la va tirar al sòl i, a continuació, li va propinar diverses puntades en el costat.

En el moment de l’atac, el responsable de les lesions calçava unes botes reforçades en la punta amb un material d’acer, que han estat intervingudes pels investigadors en el seu domicili, han informat des de la Comissaria Provincial en un comunicat.

Segons els testimonis, i mentre colpejava al perjudicat, l’agressor va fer al·lusió a l’assetjament sofert per la seva filla –existeix denúncia anterior contra la víctima, presentada l’any 2017 per assetjament sexual a una filla de l’ara arrestat–. Finalment, uns clients es van interposar en l’atac i van aconseguir separar-los, abandonant totes dues parts, per separat, l’establiment.

No obstant això, només un dia després, la víctima de l’agressió va començar a trobar-se malament en el seu domicili i la seva parella va telefonar a una ambulància. Mentre era assistit, va entrar en parada cardiorespiratòria, i després d’ingressar en estat crític en l’UCI en un hospital de Marbella, el pacient va morir en el quiròfan quan era intervingut d’urgència de la melsa.

El detingut per la seva presumpta responsabilitat en un delicte d’homicidi imprudent es troba custodiat en dependències de la Comissaria d’Estepona i serà posat a disposició judicial aquest dimecres dia 8 de desembre.