Mata un dependent que li demana que utilitzi la mascareta

Clava diverses punyalades al pit del treballador

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La policia va arrestar un home acusat d’apunyalar un dependent d’un supermercat que li va demanar que es posés una mascareta, a Taiwan; tal com recullen mitjans taiwanesos.

El sospitós, de cognom Chiang, va anar a la botiga, situada a Taoyuan, al nord de l’illa, a les 4 del matí d’aquest diumenge (20.00 GMT de dissabte) i en va sortir després d’una discussió amb el dependent, que li va demanar que es posés una mascareta. Poc després, Chiang va tornar a la botiga i va llançar una màscara a la cara de l’empleat, segons el cap de la comissaria local, Feng Li-tse, que va ser citat a mitjans locals.

Segons Feng, Chiang va tornar una tercera vegada a l’establiment a les 5.25 del matí (21.25 GMT de dissabte) armat amb un ganivet, amb el qual va clavar diverses punyalades al pit de l’empleat, que va morir poc després en un hospital. La víctima havia estat traslladat després que alguns testimonis truquessin a una ambulància.

Segons l’agència de notícies CNA, Chiang va assegurar després de la seva detenció que patia problemes psicològics i que no recordava el suposat homicidi. La mascareta roman obligatòria a Taiwan per precaució contra el coronavirus.

Des del començament de la pandèmia, s’han registrat 848 morts per còvid a l’illa, que té una població de 23 milions d’habitants.