Mata la seva parella a ganivetades

L'agressor va apunyalar la víctima repetidament aprofitant que ella estava desprevinguda

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 24 anys de presó un home per haver matat la seva dona clavant-li diverses ganivetades al cos el juliol del 2019 a Terrassa (Barcelona).

En la sentència, recollida aquest dijous per Europa Press, la magistrada també li prohibeix acostar-se a menys de 1000 metres i comunicar-se amb els seus fills durant 34 anys, i el condemna a pagar una indemnització de més de 550.000 euros als familiars de la víctima.

Els fets van passar el 24 de juliol del 2019 al domicili de la parella a Terrassa, quan l’acusat i la víctima es trobaven a la cuina, i l’home, “actuant amb la intenció de matar la dona, li va clavar diverses punyalades”.

La magistrada ha explicat que l’acusat la va apunyalar repetidament “de manera sorprenent aprofitant que ella estava desprevinguda” i sense que pogués demanar ajuda, ja que es estaven sols al domicili.

“L’acusat va actuar mogut per un sentiment de dominació sobre la seva dona i de menyspreu a la condició femenina de la víctima, a la qual adreçava contínues expressions menyspreadores i exercia un permanent control en totes les facetes de la seva vida”, ha manifestat.

La magistrada també ha afirmat que les nombroses punyalades que l’acusat va clavar a la víctima “tenien la finalitat de causar-li un patiment més gran per morir que no calia”.

Després del succés, l’acusat va anar a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de la localitat i va manifestar als agents que havia matat la seva dona.

Així mateix, la jutgessa ha declarat que no ha quedat provat que mentre la parella esmorzava, la dona digués al seu marit: “A mi el que realment m’agradaria és que et tiressis per un pont i et suïcidessis”, fet que suposadament va enutjar l’acusat i va provocar el desenllaç.

Tampoc no ha quedat aprovat que l’acusat patís des de feia mesos depressió amb ansietat i que cometés els fets “amb les facultats volitives i intel·lectives greument alterades com a conseqüència de la seva afectació mental”.