Mata i esquartera el cos de la seva dona

Van trobar el cadàver humà en un contenidor d'escombraries

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 70 anys per presumptament matar a la seva dona, de 68 anys, i esquarterar el seu cos, les restes del qual han estat descoberts en la localitat de Torrevella, a Alacant.

L’Institut Armat havia confirmat aquesta tarda que investigava la troballa de restes d’un cadàver humà esquarterat en un contenidor d’escombraries de Torrevella i havia donat instruccions per a paralitzar els residus recollits per si la resta de parts es podrien haver llançat a altres contenidors.

La troballa va ser realitzada per una persona sense llar al voltant de les 13.30 hores d’aquest dijous, que va trobar una dues cames i una mà mentre rebuscava a un contenidor del carrer Luis Cánovas, al costat d’una zona comercial i residencial i l’IES Llibertes. Fins al lloc van acudir agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Ja aquesta nit, la Benemèrita ha informat de la detenció d’un home de 70, parella sentimental de la víctima, per l’homicidi d’una dona, de 68 anys, tots dos de nacionalitat finlandesa.

Els agents de la Guàrdia Civil continuen realitzant el registre de l’habitatge, assenyala aquest cos de seguretat, que confirma que es tracta d’un cas de violència de gènere i que no existien denúncies prèvies.