Mata el seu fill amb un ventilador per no passar la pensió a la mare

Els fets van ocórrer quan l'acusat estava sol amb el nadó al seu domicili

Un jove de 17 anys, Caleb Jake Brown, ha matat al seu fill, un nadó de tan sols 24 dies, llançant-lo contra un ventilador perquè, segons la policia de Texas, no volia que la seva parella ho tingués per a no haver de fer-se càrrec d’ell.

El succés va ocórrer el passat 9 d’agost quan la seva mare, Rachel Ziesmer, va anar a recollir al seu petit i va notar que el bebè tenia la pell molt pàl·lida i presentava hematomes importants al voltant de l’abdomen. Immediatament després, acompanyada de l’acusat i pare del nen va portar al seu fill de tres setmanes a la sala d’emergències del Texas ‘Health Presbyterian Hospital Pla’. Pels forts cops que el nadó havia sofert, encara que va ser traslladat a un dels millors hospitals infantils de l’estat, el nen no va poder salvar-se.

Quan el presumpte assassí es va quedar sol amb el bebè en el seu domicili, sense la presència de la mare, van ocórrer els fets. L’acusat va llançar diverses vegades al bebè a l’aire fins que el petit va xocar contra un ventilador que li va produir greus ferides i que li van provocar la mort. L’autòpsia ha demostrat que el nadó tenia el fetge lacerat i algunes costelles dislocades a conseqüència de l’impacte contra el ventilador.