Mata a la seva àvia a cops

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove de 23 anys per colpejar presumptament a la seva àvia amb un objecte contundent ocasionant-li la mort.

Els fets  es van produir al voltant de les deu de la nit d’aquest dilluns, en un bloc de cases del carrer Doctor Antonio Robles, en la localitat de Malagón (Ciudad Real), l’habitatge en la qual residia la víctima. Els agents van rebre una trucada informant sobre la defunció d’una dona, de 63 anys, amb evidents signes de violència.

Un equip de Policia Judicial de la Comandància de Ciudad Real acudia fins al lloc dels fets, on es van dur a terme les primeres perquisicions, així com la corresponent inspecció ocular i aixecament del cadàver.

De la recerca realitzada fins al moment, ha suposat la detenció del net de la víctima com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós. Encara que de moment no han transcendit més detalls sobre aquest tema, es creu que hauria colpejat a la seva àvia amb un objecte contundent -encara per determinar- causant així la seva mort.

Segons han manifestat els veïns a alguns mitjans de comunicació, no es tractaria de la primera ocasió en la qual el jove protagonitzava algun enfrontament amb la seva àvia, presumptament per qüestions de diners.

Hauria estat la filla de la víctima i mare del detingut qui va trobar el cos sense vida de la dona.