Surt de festa amb amics i l’endemà té un deute de 50 mil milions

Va haver de recordar què havia pogut passar aquella nit

Hi ha nits de festa que son fatals per al nostre compte bancari. Moltes persones perden el sentit de l’estalvi quan porten dues copes de més i comencen a beure o invitar sense pensar en les conseqüències. No obstant això, el cas de Maddison McGivern està en un altre nivell. La jove va sortir de festa amb uns amics seus i, l’endemà -sense saber com havia passat-, tenia un deute de 50 mil milions de dòlars.

La jove va assegurar que l’única despesa extraordinària d’aquella nit va ser algun caprici amb la targeta de crèdit. “Tant de bo pogués dir que vaig comprar la ciutat de Los Ángeles, però no és el que va passar”, assegura a TikTok, xarxa social on ha explicat la seva experiència.

El següent pas, òbviament, va ser intentar esbrinar què havia pogut passar la nit anterior, ja que Maddison sabia que només li quedaven 100 dòlars al compte corrent. En tot cas, hauria d’haver arribat a un màxim de deute permès, establert pel banc o la mateixa plataforma de pagament.

Després de conversar durant tot el dia amb els treballadors del seu banc, va arribar a la conclusió que, per sort, es tractava d’un error tècnic i no tenia un deute milionari. Després de comprovar l’error, la’entitat bancària es va encarregar de solucionar-ho i tornar-li els diners que li quedaven.

“Posa una demanda per angoixa emocional” o “es tracta d’un error d’actualització de software” son alguns dels comentaris que la jove ha rebut a les xarxes. En qualsevol cas, es va endur de ben segur un dels ensurts de la seva vida.