fbpx

llla apel·la a la tenacitat per aconseguir “grans coses”: “Ni inhibir-se ni indignar-se, comprometre’s”

Avatar photo

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha apel·lat el compromís polític a l’hora de buscar solucions davant els reptes de país.

En un acte a Bilbao, ha demanat deixar enrere la crispació i els insults per apostar pel respecte, la recerca d’acords i tot allò que uneix. “Ni inhibir-se ni indignar-se, comprometre’s”, ha subratllat, tot remarcant que cal fer-ho des de les institucions i no des dels carrers. Un compromís ha afegit, que cal mantenir amb els anys, perquè “les grans coses s’aconsegueixen amb tenacitat, això és la política”.

lla també ha dit que fa 5 anys que el PP bloqueja la renovació del Consell General del Poder Judicial, “instrumentalitzant-la” i mentre “es donen cops al pit” quan parlen de la Constitució.

Salvador Illa ha defensat el compromís polític enfront d’altres actituds que, des del seu punt de vista, no permeten avançar en els reptes de país. D’una banda, ha dit, hi ha l’actitud d’inhibir-se, la de “em quedo a cosa i me’n rento les mans, l’egoista”, i de l’altra, la d’indignar-se, la de “protesto però no canvio res”.

I enfront d’aquestes dues, el líder socialista ha apel·lat la tercera actitud, la del compromís polític. La que es fa, segons ha dit, “amb valors, organitzadament i treballant des de les institucions, no des dels carrers, per transformar les coses”.

Ho ha dit durant l’acte de presentació de la candidatura d’Eneko Andueza, secretari general del PSE, com a lehendakari socialista que s’ha fet aquest diumenge al matí a Bilbao.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ACCIDENT LABORAL | Diversos ferits en explotar la fregidora d’un restaurant

Notícia següent

Més d’un miler de persones viuen el primer Mamapop solidari a Tarragona

Notícies relacionades