L’any 2008, es calculava que a causa de les altes temperatures i les extremes condicions de sequera, la xocolata podria ser tan exclusiva com el caviar, aproximadament l’any 2030. No obstant això, els últims estudis apunten que per al 2050 ja estarà totalment extingida.
Per afrontar la situació, la marca de xocolatines Mars ha decidit unir forces amb un grup de científics de la Universitat de Califòrnia, a Berkeley, activant un pla de xoc. La solució passa per fer servir el CRISPR, una tecnologia capaç de fer modificacions a la carta en l’ADN i el genoma.
L’últim informe de la National Oceanic and Atmospheric Administration afirma que el canvi climàtic no afectarà la generació actual de plantes de cacau, sinó a la següent. Per tant, “hi ha temps per a l’adaptació”. No obstant això, el 90% dels cultius ja no seran aptes el 2050.
L’agència recomana centrar-se en conrear races específiques que siguin resistents a la sequera i esforçar-se més per conrear llavors de cacau utilitzant un mètode sostenible tradicional brasiler anomenat Cabruca, que consisteix en plantar arbres addicionals a la selva per proporcionar ombra als arbres de cacau, un element essencial que les llavors necessiten per sobreviure.
Els grups parlamentaris Demòcrata, de Concòrdia, Socialdemòcrata, de Ciutadans Compromesos i Andorra Endavant, i el conseller general no adscrit, Víctor…
Reorientar l'Albereda de Santes Creus cap a usos mediambientals i pedagògics, d'acord amb l'alt valor natural d'aquest espai natural protegit.…
La delegada del Govern a Barcelona, Pilar Díaz, ha visitat Mollet del Vallès aquest 6 de maig amb l’objectiu de…
Els veïns i les veïnes de Barcelona podran votar del 12 al 17 de maig, és a dir, la setmana que ve,…
La 38a edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ha omplert els carrers de Montblanc amb…
L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Acció Social i Igualtats, i la Fundació Privada Onada han renovat el…
Esta web utiliza cookies.