La Policia i els Mossos d’Esquadra aturen un suicidi

Els agents d’ambdós cossos van aconseguir treure l’arma de l’individu al seu domicili i va ser traslladat a l’Hospital de Santa Caterina pel SEM

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una patrulla de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà, juntament amb els Mossos d’Esquadra, va aturar ahir el suïcidi d’un home al municipi, ahir, dimarts.

Va ser a les 12 h del migdia quan el cos policial bisbalenc va rebre un avís d’una dona informant que la seva parella es trobava a la seva habitació amb una arma de foc amb l’objectiu de suïcidar-se. Una patrulla d’agents va arribar al lloc dels fets i es van trobar un home de 80 anys d’edat, estirat al llit i amb el canó de l’arma a la boca. Amenaçava de suïcidar-se i els agents van prendre totes les mesures de seguretat possibles a fi d’intentar que desistís.

L’individu es negava a canviar d’idea: posteriorment va arribar una dotació policial del cos de Mossos d’Esquadra, que va donar suport a l’actuació. Durant un intercanvi de paraules de l’home amb els agents, aquest es va treure l’arma de la boca. Va ser en aquell precís moment quan un dels agents va poder treure-li l’arma de les mans i assegurar la situació. L’arma va resultar ser una carrabina del calibre 22 i estava en disposició de fer foc. Posteriorment l’home va ser traslladat pels serveis mèdics del SEM a l’Hospital Santa Caterina de Salt.