La mascareta en exteriors tornarà a ser obligatòria a les Balears

La mascareta tornarà a ser obligatòria en exteriors a les Balears. Després d’un mes de la seva retirada, la seva tornada és una de les principals mesures decidides avui al Consell de Govern davant l’augment de contagis per la nova onada de coronavirus. La mesura s’ha de dur aquesta tarda a la taula de diàleg social i previsiblement entrarà en vigor amb l’actualització de les restriccions a partir d’el cap de setmana.

D’aquesta manera, tot i l’avanç de la vacunació, entre les mesures que planteja el Govern per posar fre a l’augment de casos de les últimes setmanes que ha deixat xifres rècord de contagis diaris superiors a la tercera onada de gener, està tornar a estendre la obligatorietat de la mascareta d’interiors a exteriors com durant l’últim any a excepció de l’últim mes.

El portaveu de Govern, Iago Negueruela, ha evitat confirmar de moment la mesura en roda de premsa, remetent-se a la taula de diàleg social d’aquesta tarda. “Cal respectar els agents socials”, ha defensat el conseller, assenyalant que cap mesura s’aprovarà formalment fins demà quan es celebrarà un altre Consell de Govern de manera extraordinària.