La Generalitat i més de 100 municipis recolzen el Dia de l’Orgull LGBTI amb una campanya

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el món local han impulsat la campanya ‘Fem un pas cap a la diversitat’ amb motiu del Dia de l’Orgull LGBTI.

Passos de vianants, bancs i altres elements del mobiliari urbà de tota Catalunya s’han pintat els últims dies amb els colors de l’arc de Sant Martí, a iniciativa de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI i el món local, i ha comptat fins ara amb la participació de més de 100 municipis, segons un comunicat de la Generalitat.

La campanya també inclou diversos vídeos en què es defensa la diversitat: hi ha sengles videos per a Girona, Lleida, Tarragona i
Terres de l’Ebre, a més d’un conjunt.

Acte a Sitges

El conseller Chakir el Homrani participarà aquest diumenge a Sitges (Barcelona) en l’acte final d’aquesta campanya que vol fer visible el compromís amb la defensa dels drets LGBTI i el treball d’entitats i institucions per al reconeixement i la defensa de la diversitat sexual i d’expressió de gènere.

En l’acte de Sitges l’acompanyaran l’alcaldessa, Aurora Carbonell, i la directora general d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata.