La Família del Super3 s’acomiada després de 15 anys en antena

La CCMA obre convocatòria de propostes per al projecte de ficció que l'haurà de substituir

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Fotografia de grup dels actors que conformen la Família del grup Super3. CCMA

La Família del Super3 s’acomiada definitivament de la televisió el dissabte 19 de juny amb un programa especial que s’emetrà a dos quarts d’una del migdia i que es podrà veure de manera simultània a TV3 i al canal Super3. L’emissió retransmetrà l’últim espectacle que l’elenc va protagonitzar al Palau Sant Jordi, ‘L’illa de les tortugues’, muntatge que va girar per Catalunya entre el 2018 i el 2019, a banda d’un recordatori dels millors moments dels darrers 15 anys. Coincidint amb el comiat, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) obre convocatòria de propostes per a un nou projecte de ficció del Super3.

Les plataformes digitals del Super3 (super3.cat, app Super3 vídeo i televisió intel·ligent) i el canal de YouTube acolliran també durant aquests dies, i de manera permanent a partir de l’emissió del final, un recull del millor de la història de la Família del Super3.

Aquest recull inclourà totes les trames i espectacles de la Festa dels Súpers, els videoclips i un recopilatori amb les millors històries que també s’emetrà al llarg de l’estiu al canal Super3 com un homenatge a la Família del Super3.

En els quinze anys de trajectòria, la Família del Super3 ha fet un musical en col·laboració amb Dagoll Dagom, que va reunir 70.000 espectadors en una sola temporada, ha aconseguit tres discos d’or i tres de platí, ha fet visites a hospitals d’arreu de Catalunya de la mà de Pallapupas o ha pres part de La Marató o de festivals de prestigi, com el de Cap Roig, en diverses edicions.

El moment àlgid d’aquesta família televisiva arribava cada any amb motiu de la Festa dels Súpers, que al fil de les seves aventures, va arribar a reunir 420.000 espectadors en un sol cap de setmana com a xifra de màxima afluència.

Nou projecte multicanal

D’altra banda, i pel que fa al projecte que substituirà la Família del Super3, l’empresa de producció audiovisual que resulti seleccionada en aquesta crida pública haurà de portar a terme un projecte multicanal basat en un format i en uns personatges de ficció preestablerts per la CCMA.

Aquest projecte de ficció serà una de les propostes de la nova etapa del Departament d’Infantils de TV3, liderat per Laia Servera, coneguda per la seva trajectòria al capdavant de l”InfoK’, l’informatiu infantil del canal Super3.