La coneguda actriu Cristina Medina pateix càncer de mama

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La coneguda actriu, Cristina Medina ha publicat un vídeo al seu perfil d’Instagram anunciant la complicada situació de salut que està vivint.

“Vull parlar-vos d’una cosa circumstancial en la meva vida. Estic lluitant contra un càncer de mama, tot té molt bon pronòstic i no us lliurare-ho de mi tan fàcilment”, començava dient l’actriu de ‘La que se avecina’.

“El que vull és aprofitar aquesta oportunitat per explicar un parell de coses que només ho poden entendre el que ho estan passant i els que els acompanyen. Jo tinc la fortuna de sentir-me molt estimada, però hi ha una cosa … No són suficients les ajudes que dóna l’Estat”, afirma després d’anunciar que pateix un càncer de mama i intentar treure-li ferro a l’assumpte per abordar alguna cosa més important en aquest vídeo.

“Són moltíssims els efectes secundaris que es pateixen, no solament la calvície. El cos, l’insomni, el vaivé emocional, això és un carrusel. Hi ha moltes coses on una s’ha de buscar la vida. Tot és el mateix, diners i diners. Jo tinc la fortuna de tenir uns estalvis i no pateixo gens a l’hora de, però hi ha moltíssima gent que aquests recursos no els té”, explicava Medina, deixant clar que, tot i que ella pot pagar anar a una sessió d’acupuntura per poder dormir en condicions, molts altres malalts de càncer no poden.