La cinquena temporada de ‘The Crown’ ja té data d’estrena

L’aclamada sèrie ‘The Crown’ ja està gravant la seva esperada cinquena temporada. La ficció que narra les peripècies de la família reial britànica ja té data d’estrena. Això sí, sembla que no veurà la llum fins 2022, concretament fins al mes de novembre d’aquest any.

Així ho ha confirmat Imelda Staunton, la gran incorporació per a la nova temporada de la sèrie. L’actriu que interpretarà la reina Isabel II ha enviat un missatge molt especial als seguidors de ‘The Crown’ des del set de rodatge. Staunton acull aquest gran repte per a la seva carrera amb compromís i moltes ganes: “Espero semblar tranquil·la, serena i capaç. Mentrestant, tinc papallones a l’estómac”, va comentar la veterana actriu.

Ella ha volgut lloar el gran treball d’Olivia Colman i Claire Foy, les dues actrius que es van ficar a la pell d’Isabel II durant la resta de temporades de la ficció. “Faré tot el possible per mantenir el gran nivell que han establert”, assegurava Staunton. D’aquesta manera, els nous capítols de ‘The Crown’ continuaran narrant les vivències de la monarquia britànica cronològicament. Després de la sortida de Thatcher del govern i de la importància que va tenir la relació de Carles i Diana dins la trama de la quarta temporada, l’estrena de la cinquena abordarà els següents esdeveniments que marcaran la història de país.