Isabel Celaá: “No hi haurà espai alternatiu més segur que l’escola”

La ministra garanteix que el govern espanyol tindrà "la resposta adequada" per als pares que tinguin nens en quarentena

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La ministra d'Educació, Isabel Celaá, durant una roda de premsa. ACN

La ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, ha assegurat que “no hi haurà espai alternatiu més segur que l’escola” malgrat el coronavirus, per la qual cosa ha demanat als pares que portin els seus fills al col·legi amb tranquil·litat.

En una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, ha dit aquest dissabte que el seu govern està prenent “totes les precaucions”, encara que no hi ha ‘risc zero’ ni fora ni dins de l’escola.

“Però l’espai més segur per als nostres nens i per als nostres adolescents i joves en aquest moment serà l’escola, perquè l’escola està treballant amb cura en el control higiènic sanitari”, condició necessària per educar els nens, ha afegit.

I si un alumne ha de fer quarentena, l’Executiu donarà una solució: “Deixem que el Govern (central) pensi i treballi. Hi ha algunes fórmules obertes, com el pla ‘Me Cuida’, així que deixem que el Govern consolidi les seves propostes”.

“Si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest govern és pel fet que des del principi de la pandèmia ve atenent les necessitats de les famílies, en múltiples àmbits”, ha defensat.