Investiguen un conductor per atropellar un vianant en cadira de rodes

La Guàrdia Civil ha posat a disposició judicial al conductor d’un vehicle que després d’atropellar un vianant en cadira de rodes i causar-li ferides de diversa consideració va fugir de l’indret.

Els fets van passar a Atarfe (Granada) poc abans de les 18:00 hores del passat 8 de juliol a l’altura del quilòmetre 4,989 de la carretera GR-3417, ha informat la Guàrdia Civil en una nota.

Un vehicle va atropellar una persona en cadira de rodes que en aquell moment creuava la via per un pas de vianants, la qual cosa li va ocasionar lesions de diferent consideració i va haver de ser evacuat en ambulància a un centre hospitalari.

Després de l’atropellament, el conductor d’el vehicle no es va aturar, va continuar la marxa i va marxar del lloc de l’accident sense prestar auxili a la víctima.

El Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil Granada va obrir una investigació, va prendre declaració als testimonis i va visionar les imatges captades per càmeres de seguretat de la zona, el que ha donat com a resultat la localització del cotxe implicat.