Intenten un doble suïcidi amb unes brides de plàstic al coll

Estaven arruïnats i havien pactat treure's la vida alhora, amb brides al coll i llançant-se a l'aigua

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un testimoni va evitar divendres a la nit un doble suïcidi. Un matrimoni alemany que s’havia arruïnat econòmicament es va col·locar unes brides al coll i es va disposar a introduir-se a l’aigua, per treure’s la vida, però l’oportuna intervenció del testimoni va evitar la tragèdia a la platja Torà, a Peguera (Calvià). Ara, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets.

Cap a les 9 del vespre, un testimoni va trucar als serveis d’emergència alertant que una parella d’estrangers eren brides al coll.

En els primers moments de l’incident no estava clar què havia passat, ja que els dos protagonistes estaven en estat de xoc, i tant la Policia Local com la Guàrdia Civil van posar en marxa un gran dispositiu davant la possibilitat que s’hagués tractat de un intent d’assassinat.

Els agents van prendre declaració al testimoni, que va explicar que havia trobat la parella amb brides de plàstic al coll. Es tractava d’un home de 65 anys i una dona de 63, tots dos de nacionalitat alemanya i residents a Mallorca. Estaven casats i sembla que havien perdut casa per greus problemes econòmics. De fet, estaven arruïnats i havien pactat treure’s la vida alhora, amb brides al coll i, suposadament, llançant-se a l’aigua.

Els investigadors no descarten que el matrimoni hagués begut alcohol abans d’intentar treure’s la vida. Un fill de la parella es va presentar a la platja, molt afectat, i es va entrevistar amb els agents, segons explica el diari Última Hora. Segons sembla, la pèrdua de casa seva va provocar que els sexagenaris caiguessin en una profunda depressió.