Intenta ofegar el seu germà després de no donar-li menjar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove de 23 anys que presumptament va agarrar fortament del coll i va intentar ofegar al seu germà petit, de set anys, perquè el petit va avisar a la seva mare, que estava hospitalitzada, que l’ara arrestat no li preparava el menjar; a València.

Van ser responsables del centre escolar en el qual estudia el nen els que van avisar a la Policia perquè el menor, després d’absentar-se dos dies de classe, presentava vessaments en els globus oculars.

Els policies van obrir una recerca i van esbrinar que, pel que sembla, el petit i la seva germana d’onze anys s’haurien quedat a cura del germà major de 23 anys en ser hospitalitzada la mare i trobar-se el pare fora d’Espanya, segons ha explicat la Prefectura en un comunicat.

Pel que sembla, el jove es va negar a preparar-los el menjar als menors i el petit va cridar a la seva mare per a explicar-l’hi, fet que va produir l’empipament de l’ara detingut, que presumptament va reaccionar agarrant-lo fortament del coll.

Davant tals fets, els policies van detenir al jove quan es disposava a recollir als menors del centre escolar, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut ha passat a disposició judicial i els germans van ser lliurats a una amiga de la família.