Intenta matar la seva cunyada pensant que era la seva dona

L'home va confondre les dues dones

L’Audiència Provincial d’A Corunya començarà aquesta setmana el judici contra un home acusat d’intentar matar la seva cunyada en confondre-la amb la seva dona. Els fets van tenir lloc la matinada del 9 de gener de 2021, quan l’acusat es va desplaçar al domicili conjugal on residia la seva dona, qui només cinc dies abans li havia demanat la separació i l’havia fet fora de casa.

Per por a les represàlies del marit davant la recent ruptura, però, la dona havia marxat a casa d’uns familiars i li havia demanat a la seva germana que mentrestant es quedés a casa seva per cuidar de l’àvia amb qui vivia. L’home no coneixia aquesta circumstància i va entrar al domicili, va agafar unes tisores de la cuina i va anar al dormitori amb la intenció de posar fi a la vida de la seva parella.

L’acusat va clavar intentar clavar les tisores al clatell de qui realment era la seva cunyada, però no va arribar a ferir-la perquè no estaven molt afilades i eren de punta rodona. Aleshores, l’home va intentar asfixiar-la tapant-li la boca i el nas, però la dona es va poder resistir mossegant-li la mà i ficant-li un dit a l’ull. Va ser en aquell moment quan l’agressor va veure que en realitat no era la seva dona i va abandonar el lloc.

Poques hores després, l’home va ser detingut en una casa propietat dels seus pares. Es dona la circumstància que aquella mateixa nit, però hores abans de l’agressió, ja havia estat aturat en un control policial i se li havia confiscat un punyal de grans dimensions que portava al vehicle i amb el qual el succés hauria pogut tenir un tràgic final. Ara l’home s’enfronta a fins a 15 anys de presó.