Instagram prepara nous canvis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La xarxa social Instagram prepara una sèrie de canvis per millorar les cerques a través de la seva plataforma i ha anunciat que aviat permetrà als seus usuaris buscar contingut escrivint paraules clau.

Ara per ara, el cercador d’Instagram està centrat a mostrat perfils de la xarxa social o ‘hashtags’ rellevants, però la plataforma ha manifestat en un comunicat la seva intenció de proporcionar “una pàgina completa de resultats” per a les cerques.

D’aquesta manera, quan els usuaris cerquin un terme a Instagram, com ‘espai’, rebran no només comptes amb aquest nom sinó també imatges i vídeos espacials, a través de l’ús d’un sistema de paraules clau.

Instagram només ha concretat que aquests canvis arribaran “aviat”. I ha assegurat que s’està centrant en el desenvolupament de les cerques per paraules clau en anglès, però que en el futur planeja estendre la funció a més idiomes.

La plataforma ha proporcionat més detalls sobre el funcionament del cercador actual: ha afirmat que a més dels termes de cerca, l’activitat de l’usuari també té influència en quins resultats rep.

A més, ha recomanat accions per millorar els resultats de les cerques en els comptes, com incloure el tipus de contingut en el nom de perfil, paraules clau i la ubicació en la biografia o l’ús de paraules rellevants i ‘hashtags’ en les publicacions.