Incendia la casa amb la seva mare a dins

L'home, espanyol de 40 anys, va llançar l'arma blanca a una agent al crit de "et mataré"

La Policia Local ha detingut un home de nacionalitat espanyola i 40 anys d’edat, les inicials de les quals són A. P. M., que presumptament va calar foc a casa seva amb la seva mare dins a la localitat del Palmar, a Múrcia.

Els fets van tenir lloc cap a les dues de la matinada, en un habitatge tipus dúplex de la població. L’incendi es va originar a la part de dalt, on es trobava l’individu, mentre que la seva mare era a la zona baixa, per la qual cosa, afortunadament, no va patir lesions ni va inhalar fum.

Al lloc es van mobilitzar efectius dels Bombers de Múrcia, per apagar el foc, i quatre agents de la Policia Local de Múrcia. En adonar-se de la presència policial, l’home va llançar, des de l’interior del domicili, una arma blanca a una de les agents, al crit de “et mataré”.

L’arma, una mena d’espasa o matxet, té 50 centímetres de llarg en total.

Tot seguit, el subjecte va arrencar a córrer, amb intenció d’escapar-se’n. La policia el va interceptar i va procedir al seu arrest. El van portar a l’hospital perquè fos sotmès a una avaluació psiquiàtrica. Aquest dijous al matí ja va rebre l’alta.

L’home ha estat arrestat per un delicte d’incendi i un altre d’atemptat contra l’autoritat. Després de passar per l’hospital, va ser traslladat a dependències policials i lliurat a la Policia Nacional, cos competent per assumir la investigació.