Instagram i Tinder, dues de les aplicacions que més bateria consumeixen

Seguides de prop per Facebook i Airbnb

Nuremberg, Germany - Oktober 04, 2020: Tinder and Facebook application on screen Apple iPhone X. The composition ist on a neutral Background and shows the icons.

Les aplicacions que funcionen en segon pla són una de les causes més comunes del fet que el telèfon mòbil perdi una gran quantitat de bateria al llarg del dia perquè encara que no es facin servir, segueixen consumint.

Una empresa de serveis d’Internet, pCloud, ha realitzat un estudi per conèixer exactament quines són les aplicacions que més activitat tenen en segon pla. En primer lloc, està l’app dels rellotges intel·ligents, Fitbit, seguida molt de prop de Verizon, un operador de telecomunicacions dels Estats Units. Entre les deu primeres no és sorprenent que es trobin Instagram i Facebook. A més, en el top 10 també estan Tinder i Airbnb.

WhatsApp, YouTube, Zoom, Telegram, Amazon i SnapChat es troben totes entre les posicions 11 i 20 d’aquesta llista. L’estudi destaca que les aplicacions que consumeixen més en segon pla són aquelles que tenen accés a les fotos, la ubicació i el micròfon.