Un home provoca un incendi forestal en intentar matar una aranya amb un encenedor

L'incendi forestal que ha cremat més de 25 hectàrees de terra.

Un home que va tractar de matar una aranya amb un encenedor va acabar provocant un incendi forestal que ha cremat més de 25 hectàrees de terra. Cory Allan Martin, de 26 anys, va ser arrestat el dilluns a la nit per una recerca de crema imprudent. L’home del municipi de Draper també enfronta càrrecs de possessió de marihuana i accessoris per a fumar.

Els primers informes sobre un incendi van començar a arribar aproximadament a les 5.00 p. m. del dilluns. Els bombers van arribar a l’est de Springville, on es van trobar amb un home que suposadament va reconèixer haver iniciat l’incendi.

Aquest home, a qui la policia va identificar com Martin, va ser escortat muntanya a baix per a parlar amb els agents de l’Oficina del Xèrif del comtat d’Utah. Mentre parlava amb els investigadors, “li va dir a la policia que estava utilitzant un encenedor per a cremar una aranya”, afirma un comunicat remès per l’Oficina del Xèrif del comtat d’Utah.

Però no va cremar a l’aranya, i l’encenedor va encendre mala herba seca en l’àrea i el foc va començar a estendre’s ràpidament. L’àrea on va començar el foc ha estat experimentant una sequera. Martín va ser detingut en el lloc.