Un home mata a ganivetades el seu germà i els seus pares

Va acabar primer amb la vida del seu germà fent-li 36 ganivetades a diferents parts del seu cos, i va acabar apunyalant-lo diverses vegades al cor

El Tribunal Suprem ha confirmat la presó permanent revisable per a un home de 47 anys que, el setembre del 2018, va matar a ganivetades el seu germà i els seus pares al domicili familiar.

L’Audiència Provincial el va condemnar a 22 anys i mig per la mort del germà (de 42 anys), de 21 pel pare (71) i a la presó permanent revisable per la de la mare (69), però la defensa de l’assassí va recórrer davant la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El Suprem considera provat que l’home va acabar primer amb la vida del seu germà fent-li 36 ganivetades a diferents parts del seu cos i que malgrat que la víctima es va tancar a la seva habitació per salvar-se, el condemnat va desmuntar la pany i va acabar apunyalant-lo diverses vegades al cor.

Tot seguit, va esperar el seu pare, de 71 anys, per matar-lo de la mateixa manera i després la seva mare, de 69, per repetir les nombroses ferides d’arma blanca, que també van resultar mortals.