Ferit greu un treballador d’una planta solar en caure-li al damunt diverses plaques

Al treballador li han caigut damunt «un nombre indeterminat de plaques solars»

Un treballador de 53 anys d’edat ha resultat ferit de gravetat en una planta solar situada a Mèrida després de caure-li damunt diverses plaques. Segons les dades aportades pel Centre d’Urgències i Emergències 112 d’Extremadura, l’accident laboral s’ha produït poc abans de les 8 hores d’aquest dilluns. Segons ha pogut saber AVUI, l’accident laboral s’ha produït en la planta ‘San Serván’ que FRV construeix en el terme municipal de la capital extremenya, encara que es troba prop de Solana dels Fangs.

Segons recull el 112, al treballador li han caigut damunt «un nombre indeterminat de plaques solars».

Fins al lloc dels fets s’ha traslladat una Unitat Medicalitzada d’Emergència que ha assistit i traslladat a l’home en estat greu a l’hospital de Mèrida. Segons han informat fonts del Servei Extremeny de Salut (SES), el treballador es troba en Urgències i se li estan realitzant les proves necessàries. Presenta trauma cranial i està estable. També s’ha desplaçat una patrulla de la Guàrdia Civil.

L’empresa renovable assenyala que el treballador ferit es troba fora de perill. La companyia li desitja una molt ràpida recuperació. «Tant FRV com l’empresa constructora ja estan investigant les causes d’aquest accident, per a determinar el seu origen com més aviat millor i evitar així que es repeteixi en el futur», indica la companyia renovable.