Un famós cantant català es masturba davant una noia en el festival Sónar

També ha agredit al personal de seguretat i a un Mosso

El cantant Cecilio G ha estat detingut aquest dijous en el Sónar després d’agredir a almenys a un agent de seguretat i a un agent dels Mossos d’Esquadra, han confirmat fonts de la policia autonòmica.

Segons el sindicat ADN de seguretat, el cantant s’hauria “baixat els pantalons i masturbado” davant una jove i hauria agredit a “dos membres de seguretat”. Als Mossos no els constava cap mena d’incident amb una noia sinó que Cecilio G estava provocant altercats en una zona restringida del Sónar.

L’artista, a qui se li ha vist aquest dijous acompanyat de l’alcaldessa Ada Colau en el festival, ha estat detingut per personal de seguretat, que l’ha posat a la disposició dels Mossos d’Esquadra.

Els fets han succeït en la zona de plaça de Espanya, on se celebra el Sónar de Dia. Segons els vigilants, els fets es van produir en el backstage del festival, una zona restringida al públic però accessible per a treballadors i artistes. Allí, “s’ha baixat els pantalons i s’ha masturbado davant de la noia”, que ha “anomenat a seguretat”. Quan el personal ha acudit a l’avís, el cantant “ha pegat un cop de puny a un membre de seguretat”, i ha intentat donar un “cop de cap” a un altre treballador, moment en el qual aquests li han “reduït”.

Quan han lliurat a Cecilio G als Mossos l’artista, que anava “sota els efectes de la droga”, ha agredit a un dels agents de la policia catalana. Els tècnics del Servei d’Emergències Mèdiques van determinar que el vocalista “havia d’ingressar en un centre hospitalari”.

Portaveus del festival Sónar han explicat a Metròpoli que l’organització no té constància del presumpte assetjament sexual a la jove. Expliquen que el personal de seguretat va convidar a sortir a l’artista que es trobava en el backstage, zona del festival a la qual no tenia accés. Va ser llavors quan, segons l’organització, es va posar violent. Es va activar el protocol i es va donar avís als Mossos d’Esquadra.