Fa un ‘simpa’ en un bar i mostra el penis: ‘Amb aquesta et pagaré’

Movia el penis amb la mà en presència de la filla menor d'edat

Dos homes han estat condemnats per anar-se’n sense pagar d’un bar, amenaçar l’amo amb una navalla i mostrar el penis davant la filla menor d’edat, mentre li deia: “Amb aquesta et pagaré”. Els acusats van reconèixer els fets en un jutjat penal i van acceptar penes de sis mesos de presó i multes. L’acord que van assolir amb la fiscalia aprecia l’atenuant d’intoxicació etílica als delictes d’estafa, amenaces i exhibicionisme.

Els fets van passar la tarda del 17 de juliol del 2021 en un local situat al carrer Alber, a Palma de Mallorca. Els dos homes van estar prenent diverses cerveses i van marxar sense pagar. El propietari del local va decidir anar darrere seu per cobrar-los.

Un dels homes es va baixar llavors els pantalons i, mentre movia el penis amb la mà en presència de la nena, li va deixar anar: “Amb aquesta et pagaré”. L’altre processat va treure una navalla d’una de les butxaques i la va esgrimir davant l’amo del bar mentre deia: “Això s’acaba aquí“. D’aquesta manera van aconseguir fugir, encara que van poder ser identificats i acusats posteriorment.

La fiscalia els va imputar delictes d’estafa, amenaces i exhibicionisme i va reclamar un any de presó per a un i nou mesos de presó per a l’altre, així com dues multes de 900 euros. Després de l’acord de conformitat, un va acceptar sis mesos de presó i 120 euros de multa i l’altre 1.560 euros de sanció econòmica.