Fa explotar una bombona a l’habitatge del qual anava a ser desallotjat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’explosió intencionada d’una bombona de gas, pel que sembla per part un veí que anava a ser desallotjat, ha causat importants danys en un immoble del carrer Alcón de Ponferrada (Lleó), i encara que no s’han registrat ferits s’han hagut de desallotjar als inquilins dels edificis confrontants.

L’explosió ha tingut lloc poc abans de les quatre de la matinada en el número 21 del citat carrer quan aquest veí suposadament va provocar l’explosió i seguidament es va lliurar a la Policia, segons han informat fonts municipals.

El veí va deixar el gas obert i després va provocar la flama que va provocar l’explosió, destrossant la façana de l’edifici i els cotxes aparcats al carrer, que van quedar sepultats sota els enderrocs.

La deflagració ha afectat gran part de l’edifici, especialment la coberta i el baix coberta, i també ha provocat danys en quatre vehicles que es trobaven estacionats enfront de l’immoble.

Fins al lloc s’han desplaçat efectius dels Bombers de Ponferrada que estan avaluant l’abast dels danys ocasionats per l’explosió en l’estructura de l’edifici per a decidir si es procedeix a la demolició.