Espectacular baralla en un partit de futbol català

Màxima tensió en el partit de futbol que aquest diumenge va enfrontar a la Unió Esportiva Sant Andreu i l’Escola Esportiva Guineueta i que va propiciar una intervenció dels Mossos d’Esquadra, ARRO i Guàrdia Urbana, tal com explica Metrópoli Abierta.

Durant el derbi de la Tercera Divisió a l’estadi Narcís Sala, la policia catalana va rebre un avís per una baralla entre aficionats de tots dos equips. Agressions i llançaments d’ampolles i cadires.

Greus incidents dels que l’EE Guineueta responsabilitza el grup Desperdicis, una facció radical d’aficionats a la UE Sant Andreu. En un comunicat fet públic aquest dimarts, el club denuncia les agressions contra socis, veïns i nens “sense cap provocació prèvia”. Assegura que van patir atacs físics i un furt i avança que ha posat els fets en coneixement de l’Oficina de l’Esport perquè prengui les mesures que consideri oportunes d’acord amb la llei contra la violència en l’esport.

A més, l’EE Guineueta assegura que impedirà l’accés a les seves instal·lacions d'”els elements indesitjables d’aquest grup radical i de qualsevol persona que els pugui donar suport” i emplaça a la junta directiva de la UE Sant Andreu a prendre mesures “diligents, ràpides i contundents” contra els responsables.