Es masturba enfront d’un parc infantil en presència de nens

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut dijous passat, a un home de 74 anys per la seva presumpta implicació en un delicte d’exhibicionisme, després que aquesta persona es masturbara, suposadament, enfront d’un parc infantil de la ciutat de Màlaga, en presència de menors.

Segons han informat des de la Comissaria Provincial en un comunicat, els fets van tenir lloc el passat dia 7 de gener, sobre les 18.30 hores, en un parc infantil de la zona del Atabal. La mare de dos nens, que en aquest moment jugaven al parc, es va adonar que hi havia un home en un banc, orientat enfront de l’àrea de jocs, masturbant-se.

L’incident, denunciat en comissaria pels progenitors dels menors, va passar a ser investigat per agents del Grup de Menors de la Comissaria Provincial. Precisament, les perquisicions practicades els van portar a identificar al presumpte responsable, que va ser reconegut pels perjudicats.

Finalment, el sospitós, que mancava d’antecedents, va resultar detingut per la seva presumpta implicació en un delicte d’exhibicionisme, sent posat a disposició judicial la tarda del mateix dijous.