Es fa passar per una altra persona a l’hora de fer l’examen de conduir

L'home es va presentar a l'examen amb el document d'identificació fals

La Guàrdia Civil de Cantàbria ha detingut un home de 34 anys, natural de Romania i veí de Pamplona, com a presumpte autor dels delictes de falsedat documental i usurpació de l’estat civil, en presentar-se a l’examen per a l’obtenció del permís de conducció usurpant la identitat de la persona que realment l’havia de fer.

La Guàrdia Civil de Trànsit de Cantàbria, en col·laboració amb la Prefectura Provincial de Trànsit, realitzen inspeccions regulars a les proves teòriques per a l’obtenció del permís de conduir en què es comprova la legalitat dels documents d’identificació dels aspirants, així com si corresponen a aquests, entre altres intervencions.

D’aquesta manera, el 17 de febrer els agents van sospitar que un home que estava fent l’examen podia estar usurpant la identitat de la persona que realment s’havia d’examinar. El subjecte es va presentar al control d’accés a les aules amb un document d’identificació que podia ser fals.

Un cop finalitzat l’examen, van identificar l’home i van comprovar que el document d’identitat era fals, per això va ser detingut.